مشاوره حقوقی رایگان - حضور خانواده در جلسه دادگاه

آیا خانواده یا دوستان یا همسر سابق میتونن در روز دریافت حکم یا روز دادگاه در اتاق قاضی حضور داشته باشند از نظر قانونی اشکالی نداره؟
چون قاضی اجازه حضور هیچکس رو در اتاق نمیده و میگه هیچکس حق نداره بیاد داخل، آیا قانونی برای جلوگیری از ورود خانواده متهم وجود داره؟
اگه قاضی اجازه حضور خانواده متهم در اتاق رو نده چکار باید بکنم؟ ممنون میشم جواب بدین، تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
محاکمات دادگاهها علنی است مگر اینکه دادگاه تشخیص بدهدکه رسیدگی غیرعلنی برگذارشودوغیر ازشاکی ومتهم و سایر افرادی که درپرونده دخالت دارند کسی حضورنداشته باشد

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید