مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و احترام خدمت همه بزرگواران
بنده 5 سال قبل با حکم دادگاه و مامور کلانتری و طبق لیست جهیزیه ام ، جهیزیه خودمو به منزل پدری آوردم و جدا شدم
چندبار شکایت کرد و رای بازم به نفع من اومد و اعتراض و واخواهی و تجدید نظرم رفت بلاخره رای قطعی به نفع من صادر شد
حالا آقا اومده عنوان کرده که توی حکم طلاق تکلیف کالاها مشخص نشده و با ارائیه فاکتور درخواست استرداد اموالشو داده و من رو به ناحق محکوم کردند و تجدید نظر دادم
حالا میخواستم بپرسم که پس اون لیست دادخواستی که شب خواستگاری مینویسند و داماد امضا میکنه و موقع عقد محضر یک برگ چک اقساطی به من داده بود که الان دیگه اون برگ اقساطی رو به زوجه نمیدند
اون دادخواست اولیه و اون برگ اقساطی و لیست جهیزیه که به امضای زوج هم رسیده همه اینا نشون نمیده که اون اقلام کالاها جزو اموال زوجه هست ؟ تورو خدا کمکم کنید خیلی به کمک تون نیاز دارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نظرات متفاوت است. عده ای اقلامی که زوج خریده و در لیست نوشته شده جزء جهیزه می‌دانند و عده ای دیگر خیر.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا مشکل شما در جند موردی هست که زوج بابت شیر بها خریده که رویه ها متفاوت است عده ای اقلامی که زوج خریده و در لیست نوشته شده جزء جهیزه می‌دانند و عده ای دیگر خیر.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وسایلی را که زوج خریداری کرده متعلق به اوست و جز جهیزیه محسوب نمی شود.