مشاوره حقوقی رایگان - سوء سابقه و انگشت نگاری از متهمین تجدیدنظر خواه به چه صورتی است؟

سلام و خسته نباشید
بنده پارسال متهم به معاونت در حمل 3کیلو ماری جوانا شدم چون یکی از مسافران علاوه بر گوشی خودش از گوشی بنده با کسی که مواد حمل میکرده تماس گرفته شده و حکم بنده 10 ماه حبس تعزیری و 2میلیون تومان و شلاق شد و 13 روز در زندان بودم و کل متهمین در زندان انگشت نگاری شدن با زدن اعتراض پرونده به تجدید نظر رفته است و امکان تبرئه بنده هم وجود دارد دادستان پرونده را ناقص اعلام کرده چون متهمین توسط اگاهی انگشت نگاری نشده بودند و الان تقاضای رفع نقص پرونده را دارند و متهمین پرونده من جمله بنده باید انگشت نگاری بشویم
در همین روزها یعنی 1سال بعد از آن اتفاق و درست زمانی که تقاضای رفع نقص را کرده اند اتفاق دیگری برای من افتاده است
بنده یک مسافر را برای سرویس ساعتی سوار کردم و گویا مسافر فروشنده گراس بوده است و توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد با 40گرم او اعتراف کرد که فروشنده است و مواد را گردن گرفت و توسط کلانتری و زندان انگشت نگاری شدیم. بنده به علت دیر رسیدن قرار تامین 2روز به زندان رفتم بازپرس برای هردو مان قرار تامین صادر کرد. اما قرار تامین من را قبول کرد و مال ان مسافر را نه و هنوز در زندان است. و هنوز تحقیقات در جریان است
حالا 2تا سوال دارم
1- برای پرونده اولی که بنده متهم به معاونت شدم و الان در خواست انگشت نگاری در آگاهی را کرده اند ایا این اتهام و پرونده جدید که در جریان تحقیقات مقدماتی است شامل سابقه میشود؟ (طبق قرار نقص که در زیر به آن اشاره کرده ام)
2- در پرونده جدید که مسافر اعتراف کرده امکان تبرئه شدن من وجود دارد؟ (البته بنده مسافر را میشناختم و اعلام کردم که از کار وی خبر نداشته ام)
در زیر قراری که دادسرا برای نقص پرونده اول فرستاده را می نویسم
قرار رفع نقص
با اجازه مستفاد از بند الف ماده 450 قانون آیین دادرسی کیفری ضمن صدور قرار رفع نقص پرونده
را به شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ارسال تا از طریق دایره انگشت نگاری
اداره آگاهی ضمن انگشت نگاری از متهمین تجدید نظرخواه سوابق کیفری آنان اخذ سپس پرونده
تکمیلا اعاده گردد.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر تماس با ما بگیرید