مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی برای رتبه بندی

با سلام و خسته نباشی بنده دو سال طبق وکالت مدرکم را جهت رتبه بندی به یک شرکت در دفترخانه سپردم الان بعد 9ماه از انقضا تعهد گذشته که متوجه شدم از مدرکم سوء استفاده شده و یک شرکت بنام بنده تاسیس و بدهی مالیاتی دارد ضمن اینکه در وکالت نامه نوشته موکل هیچ تعهدی در مورد سود و زیان و هرگونه بدهی مالیاتی و بیمه شرکت و فعالیت از بدو ورود تا پایان تاسیس از لحاظ حقوقی را نخواهد داشت. خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر الان خیلی نگران هستم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر تماس با ما بگیرید