مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام
شخصی با من تصادف کردن بعد از کارشناسی و انجام مراحل قضایی با توجه به اینکه این شخص خسارت من رو پرداخت نمیکنن دادگاه حکم توقیف ماشین این شخص رو دادن و من نامه رو بردم شهرک آزمایش حکم توقیف ماشین رو به صورت فیزیکی و سندی صادر کرد. منتها تاکنون ماشین این شخص توقیف نشده (یعنی من فکر میکنم به این صورت هست که زمانی که پلیس اگر ماشین ایشون رو تو خیابون بگیره و ببینه حکم توقیف داره ماشین رو میخوابونه پارکینگ) میخواستم بدونم آیا به این شکل هست و اینکه من چه کاری میتونم انجام بدم به خسارتم برسم یا ماشین توقیف بشه ؟
ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرازجای خودروخبردارید باید نامه توقیف فیزیکی را درخواست کنید که به کلانتری محل بزنند اگرهم که خبرندارید باید از دادگاه یا مرجعی که پروندتون درانجاباز است درخواست تامین خواسته کنید و درخواست استعلام وشناسایی سایر اموالش را کنید چراکه درصورتیکه از محل خودروخبرنداشته باشید توقیف سندی فایده ای ندارد وتوقیف فیزیکی نیز دشواراست