مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیفی

سلام. مالک خودرو وانت نیسان هستم.که راننده نیسان اینجانب بر اثر تصادف با یک موتور سیکلت منجر به فوت راکب موتور شده.نظریه کارشناس پلیس راه 50 50بوده که ورثه ان مرحوم ادعای دیگری مبنی بر عمدی بودن تصادف با توجه به اشنایی قبلی راننده اینجانب با ان مرحوم و تماس های مکرر راننده با فرد فوت شده قبل از تصادف مطرح نموده اند.حال یک ماه است که خودروی اینجانب در پارکینگ میباشد.که قاضی پرونده فوق دستور رفع توقیف خودرو اینجانب را صادر نمیکند.خواهشا راهنمایی در رابطه با رفع توقیف خودروی اینجانب مورد استدعاست.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام چون احتمال عمدی بودن هست ظن قاضی با مدارک مهم هست تا تبرئه بشوین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که پرونده مختومه نشود شما نمی‌توانید نسبت به آزادسازی خودرو خود اقدام کنید. لذا لازم است در این خصوص شکیبایی به خرج دهید تا پرونده به سر منزل خود نائل شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید در مرجع قضایی ، ‌موضوع مشخص گردد تا بعدا خودرو رفع توقیف گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فقط باید از طریق شعبه پیگیری شود غیر ازاین راهی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید با ارائه اصالت بیمه نامه درخواست آزادی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید خطاب به شعبه مربوطه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در قرارداد وکالت ذکر شده است که دعوا اگر به هر نحوی خاتمه یابد ارتباطی به حق الوکاله وکیل ندارد وکیل کارش را انجام داده اما در خصوص سازش ارتباطی به وکیل ندارد