مشاوره حقوقی رایگان - فوت سرباز وظیفه در حین ماموریت نیروی انتظامی

با سلام،برادر من در سال 75در حین انجام وظیفه برای جلوگیری از تردد خودروهای حامل کالای قاچاق در حین کمین گرفتن در دره سقوط می‌کنه و فوت می‌کنه در برگه ی صورتجلسه هم نوشتن در حال انجام وظیفه بوده ولی نه شهید حسابش کردن نه ایثار گر و نه دیه اش را دادن میخواستم ببینم چیزی به ما تعلق می‌گیرد و اینکه شهید محسوب میشود یانه؟؟با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در صورت سانحه همینهایی که گفتی نوشته شده باشد اولا دیه بابد بدهند ثانیا اگر زن وبچه داشته یا پدر ومادرش تحت تکفلش بوده اند باید مستمری به آنها پرداخت کنند، اگر ندادند به دادگاه شکایت کنید