مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک رهن و تنظیم سند

سلام وقتتون بخیر
بنده یه واحد آپارتمان خریدم که وام جانبازی از بانک صادرات داشته و سندش در رهن بانک، قرار بر این بود سند به نام ما بشه ولی در رهن بانک باقی بمونه تا پایان اقساط که قسط ها رو ما پرداخت کنیم ولی فروشنده در زمان قول نامه گفت میشه سندو منتقل کرد به ما که خریداریم. حالا میگه نمیتونم سندو منتقل کنم اگه میخواین وکالتی واگذار کنم.
تو قولنامه ذکر شده که ملک دارای وام جانبازی میباشد ولی نحوه پرداخت قید نشده
از طرفی ذکر شده که ما کل مبلغ و پرداخت کردیم فقط 37 میلیون مانده برای زمان سند
و همچنین در تاریخ 02/30 فروشنده باید سند بزنه در صورتی که ملک در رهن یا بازداشت است رفع اثر کند
میخواستم لطف کنید در این خصوص راهنمایی کنید که
1.میشه درخواست الزام فک رهن و متقابلا الزام به تنظیم سند داد؟
2.قبل تاریخ محضر کاری هست بتونیم انجام بدیم ؟
لطفا اگر نکته ای به نظرتون میرسه راهنمایی کنین
با سپاس ممنون