مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک ملک

با سلام

مغازه ای به صورت اسکلت در حاشیه شهر خریدم که مدارک آن به صورت قولنامه و زیر قولنامه میباشد، فروشنده ملک خود بنگاه دار بوده و این قرار داد در بنگاه دیگری نوشته شده

من کم تجربه بودم و در ابتدا مدارک را روئیت نکردم با توجه به اینکه فروشنده دوست بنگاه دار هم بوده، زیر قولنامه ها دست فروشنده هست و امروز و فردا میکند و تحویل نمی‌دهد
قولنامه اصلی هم که مغازه را خریدم در آن یکی بنگاه به من تحویل نمیدن

با این حال از بنگاه دار رسید دارم که نوشته شده قولنامه نزد بنگاه میباشد
عکس قولنامه هم با گوشی گرفتم روز اول، رسید های پرداخت موجوده

به صورت نامحسوس هم چند تا فیلم دارم که وقتی میرم پیش فروشنده که خودش هم بنگاه دارد می‌گوید که فردا تحویل میدهم و...

چیکار کنم تو این شرایط؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

تحت شرایطی دا‌خواست الزام به تنظیم‌سند رسمی یا تحویل مبیع میتوان داد.نیاز به توضیحات بیشتری است.از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمایید