مشاوره حقوقی رایگان - مدرک رفع اتهام

با عرض سلام و ادب
خواستم بپرسم به من تهمت زده شده است که یک شهرستان دیگه رفتم تیراندازی کرده‌ام در حالی که من این کار انجام نداده‌ ام ولی در آن ساعت در یک شهر دیگه بوده‌ام و ساعت اتفاق جرم از داروخانه خرید کرده‌ام و رسید و پرینت از حساب گرفته ام ولی داروخانه دوربین نداره آیا رسید داروخانه و پرینت از حساب و نقطه زنی سیم کارت من را تبرئه میکنه با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شخص می تواند گوشی موبایل و کارت بانکی خود را در اختیار دیگری قرار دهد به نظر صرف ارائه پرینت بانکی و نقطه زنی کافی نیست. ولی در کنار سایر دلایل می تواند موثر باشد، اگر شاهد دارید معرفی کنید.

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

می تونه بعنوان اماره عدم انجام جرم بشه در هر صورت برای شما انکار جرم کفایت میکنه این شاکیه ک باید اثبات کنه شما مرتکب جرم شدید