مشاوره حقوقی رایگان - سند بازداشتی

با سلام و عرض ادب
پدربزرگ من سال 81 برای یکی از اشنایان سند منزلش را وثیقه گذاشته و ما از ان بی اطلاع بودیم تا اینکه در سال 95 ایشان فوت کردند و کارای انحصار وراثت هم انجام شده اما بخاطر اینکه سند منزل بازداشت هست نمیتوانیم خانه را بفروشیم چندین بار به دادگاه مراجعه کردیم اما چون پرونده مربوط به قبل هست جواب درستی نگرفتم واقعا نمیدونم از کجا پیگیری کنم البته از اون اشخاص سوال کردیم گفتند پرونده مختومه شده و سند شما ازاد شده اما دادگاه پرونده را پیدا نمیکند که دستور ازادی بدهد به هر قسمتی مراجعه میکنم میگن پرونده مربوط به قبل هستش و ما اطلاع نداریم. لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شماره پرونده را از شخص مورد بگیرید و به شعبه مربوطه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ریاست دادکستری مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از ریاست دادکستری مربوطه پیگیری شود و