مشاوره حقوقی رایگان - سند بازداشتی

باسلام بنده یک واحدآپارتمان گرفتم که سندش منگوله دار بود و80میلیون بازداشت دائم زده بود داخلش فروشنده گفت که کسی که براش سند گذاشتم تبرئه شده وچندوقت دیگه سند جدید که بگیریم بازداشتی رو رفع میکنه بعداز گذشت 7ماه که به ما وکالت داده وسند جدید به نام خودفروشنده اومده مبلغ 80میلیون بازداشتی توی سند ذکر شده ومهر نداره وپیگیر پرونده شدم میگه پرونده رفته دیوان عالی کشور چیکار باید کرد که سند آزاد بشه وسند جدید بدون بازداشتی برای خودم بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید متهم را تحویل بدهید یا مبلغ را نقدا بپردازید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بایستی از طریق همان پرونده پیگیری ونامه رفع بازداشتی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی با حفظ حقوق مرتهن
و الزام خوانده به رفع توقیف از سند را اقامه نمایید و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که حکم برائت قطعی نشده باید صبر کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید
حقوق مرتهن عینی است و به قوت خود باقی است و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه باید وثیقه دیگری سپرده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی با حفظ حقوق مرتهن بدهید یا 80را پرداخت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تا تعیین تکلیف در دیوان پرونده بازداشت میماند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی صبور باشید که پرونده مورد اشاره در دیوان عالی کشور تعیین تکلیف شود . تا زمانی که نتیجه پرونده مورد اشاره معلوم و هویدا نشود ، فعلا نمی توان اقدامی صورت داد .