مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت

سلام من با اقای متعالی در ارتباط بودم و از روز اول اشنایی باهم صیغه کردیم به مدت 5سال که الان 2سال از روش میگذره. خواستم بدونم همسر ایشون اگر مطلع بشن از ارتباط ما ، آیا میتونن از من شکایتی تحت عنوان رابطه نا مشروع و خیانت با همسرشون داشته باشند یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که صیغه باشد غیر شکایت همسرشون از شما و شوهرش نتیجه ای نخواهد داشت.
صرفا به جهت صیغه و ازدواج مجدد زنش می تواند دادخواست طلاق بدهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر صیه نامه دارید خیر اما ایشان می تواند طلاق بگیرد