مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با مرد متأهل

با سلام. ببخشيد من حدود يك ماه با آقاي متأهلي رابطه داشتم و صيغه نامه هم داريم. حالا خانم ايشان از من به جرم اتهام رابطه نامشروع شكايت كرده. آيا ارائه صيغه نامه به تنهايي براي تبرئه كافي است؟ با توجه به اينكه قبلا ازدواج دائم نكرده ام در دادگاه از چگونگي ازاله بكارت قبل از اين شخص سوال مي كنند؟ آيا اين مسئله مشكلي در استخدام ايجاد ميكند؟ پدرم ميتواند از اين موضوع باخبر شود؟
خيلي ممنون از وقتي كه اختصاص مي دهيد.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
با ارائه صیغه نامه و اقرار طرفین به جاری شدن صیغه موقت همراه با مدت زمان و میزان مهر المتعه ، به اتهام روابط نامشروع محکوم نخواهید شد .
اگر در دادگاه اظهار کنید که در زمان اجرای صیغه موقت ،باکره نبوده اید ، دادگاه تحقیق دیگری در این خصوص انجام نخواهد داد .
موفق باشید