مشاوره حقوقی رایگان - مجازات توهین و تنبیه بدنی معلم به دانش آموز

سلام من دانش آموز کلاس هفتم هستم معاون مدرسه جلوی 2 تا از دانش آموزان من رو مورد توهین و تنبیه بدنی (7سیلی)قرار داد و وقتی به مدیر اطلاع دادم به او تذکر داد ولی دوباره معلم پرورشی اومد سر کلاس و به من جلوی دانش آموزان گفت :《میزنم بدترم میزنم 》قانون برای این آقا چه مجازاتی رو تحمیل میکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شکایت کیفری ضرب و شتم مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره آموزش و پرورش پیگیری کنید.
در صورتی که پاسخگو نبودند می توانید با عنوان ضرب و شتم و توهین شکایت کنید.