مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر بالای 18 سال

سلام من دختری 18 ساله هستم
از نظر مالی شغل فریلنسر دارم و شرایط جدا شدن از خانواده ام را دارم.
آنها کنترل زیادی روی من، رفت و آمد و دوستانم دارند که اگر این کنترل ها نبود خیلی بیشتر در کارم پیشرفت میکردم.
میخواستم بدانم اگر بی خبر خانه ای بخرم و جدا شوم و فقط یادداشت برایشان بگذارم می‌توانند با شکایت کردن مبنی بر گم شدن و یا... دنبال من بگردند و پیدایم کنند؟
چون اگر پیدایم کنند برایم مشکل ایجاد می‌کنند و آسیب جسمی به من می‌زنند
آیا بعد از جدا شدن اگر در محل زندگی یا کارم اگر مزاحمت ایجاد کنند میتوانم شکایت کنم؟
لطفا پاسخ کامل بدهید مچکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شما شود.
توجه داشته باشید که اگر بی خبر برید ممکن است که از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید جدا شوید وبهتر است اطلاع دهید اگر ایجادمزاحمت کردند میتوانید از طریق قضایی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان مستقل زندگی کردن شما وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طبق قانون هر شخصی با رسیدن به سن 18 سال رشید محسوب می‌شود مگر اینکه خلاف آن ثابت شود و شما با توجه به این که به سن 18 سال تمام رسیده اید می توانید مستقل شوید و هر آن گونه که می خواهید شاد زندگی کنید گرچه احترام پدر مادر واجب است ولی از نظر حقوقی شما می توانید مستقل شوید و والدین و فامیل و بستگان خواهر و برادر هر که بخواهد برای شما مشکلی مزاحمتی به وجود بیاورد می تواند شکایت نماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما بعد از رسیدن به سن بلوغ ورشد ازاد ومختار هستید که مستقل زندگی کنید وچنانچه کسی مزاحم زندگی تان شود می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اشخاص رشیده بالای 18 سال سن در امور مالی و غیرمالی خود مستقل می توانند عمل نمایند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما بالغ و کبیر هستید اگر هجده یال شما تمام شده است