مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر

سلام
دختر 23 ساله هستم سالهاست از لحاظ روحی و روانی تحت فشار فراوان خانواده هستم
مادرم هم مدتی است هیچ حمایت عاطفی نمیکنه به پدرم خیانت میکنه و خانواده پدریم هم کلا همینجوری هستن ازدواج کردن عمه هام اما کار های غیر شرعی انجام میدن
پدرم مشکلات روانی زیادی داره و بابتش اجازه هیچ چیزو به من نمیده یا با تهدید و ترس فقط با من صحبت میکنه
حتی برای خرید رفتن هم باید یواشکی برم خونه کسی هم نمیزاره حتی بمونم (حتی خانواده خودش)
تصمیم دارم از شهری که در آن سکونت دارم بدون اطلاع بروم
آیا پدرم میتونه قانونی اقدام به بازگشت من بکنه!
یا در آینده اگر مسبب مشکلات مالی من شد (محل کارم میاد داد بیداد و من رو اخراج میکنن توی شهر خودم)
میتونم شکایت کنم؟
قبلا با اورژانس اجتماعی تماس گرفتم اما گفتن توی یه مکان تحت کنترل خودشون بدون گوشی موبایل مسئله خوانوادی پیگیری میکنن
پدرم سیاست مدار هست و با دروغ و بازی به همه میگه من معتادم و مشکل دارم
بین خودکشی و فرار از این وضعیت موندم
چی کار کنم؟
بارها روانشناس رفتم و دکتر روانکاو به من قرص دارو داد چون حمله های عصبی شدید بهم دست میده
به همه در زدم
و فقط ترس دارم
ممنون میشم از پاسخ های دقیقتون

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
به لحاظ قانونی، مانعی برای مستقل شدن شما وجود ندارد و‌ پدر شما نمی تواند مانع شغل شما شود.
در صورت ضرب و‌ جرح یا تهدید می توانید اقدام به شکایت کیفری نمایید.

موفق باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما قانونا میتوانید مستقل زندگی کنید
با مشاوران بهزیستی به شماره 1480 تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز نیست بدون اطلاع یا فرار بروید شما مجاز به زندگی مستقل در صورت دارا بودن اهلیت مدنی هستید یعنی بلوغ عقل رشد