مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه

سلام وقت بخیر سال 88 جهت یک معامله مبلع 29م از شخصی دریافت کردم و این معامله انجام نشد لطفا راهنمایی بفرمایید جهت استرداد این مبلغ به چه صورت محاسبه میشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنانچه سند تجاری نباشد از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که معامله باطل بوده باید مبلغ 29 میلیون تومان را به نرخ کارشناسی همان موضوع معامله پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مبلغ را باید از تا یخ دادخواست تا زمان اجرای حکم محاسبه و پرداخت کنبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام قانونا فقط اصل مبلغ بر عهده شماست و در خصوص مبلغ بیشتر توافق ملاک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر از طریق دادگاه اقدا بشود به نرخ روز و بر اساس شاخص بانک مرکزی محاسبه می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر معامله صورت نپذیرفته و فسخ گردیده اگر شرایط فسخ و تعیین خسارت در قرارداد مشخص باشد بر اساس قرارداد در غیر اینصورت اصل وجه قابل استرداد است