مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد پیگیری و جواب تشکیل پرونده جانبازی

باعرض سلام و تحیات فراوان خدمت شما وکلای عزیز تقریبا حدود سه ماه است که تشکیل پرونده کردم و به یگان خدمتی خودم مرزبانی فرستادم ولی متاسفانه هنوز جواب اش نیامده نگران هستم خواهشا توی این ماه مبارک رمضان راهنماییم کنید چند ماه طول میکشد تا تعیین درصد جانبازی ام مشخص شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد می توانید پیگیری کنید