مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه غرامت بیمه فرزند

فرزند بنده دچار حادثه شده و 4درصد محاسبه شده است در سال 1400. می خواستم ببینم مبنی محاسبه چگونه است.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

توسط پزشک قانونی تعیین و توسط اجرای احکام محاسبه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمتتان عرض بکنم که زمان حادثه میت نداره زمان پرداخت که اهمیت داره چرا که ممکنه یک حادثه سال 1400 اتفاق بیفتد اما رسیدگی به این پرونده سال‌ها طول بکشه مثلاً سال 1405 منجر به صدور رای بشه برای همین دیگه باید به نرخ هزار و 300 هزار و 450 پرداخت بشه برای همین اگر دیگه شما امسال قرار دریافت بکنید که 600 میلیون تومان هستش خدمتتون عرض کنم که چهار درصد شود خیلی راحت میتونی حساب کنی که حدود فکر می‌کنم 24 میلیون