مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوجه در دفترخانه

سلام
اینجانب زوج میباشم و درخواست طلاق را در دادگاه ثبت نموده ام و الان در دادگاه تجدید نظر میباشم
اکنون زوجه اعلام آمادگی جهت طلاق توافقی کرده است
اکنون دو سوال دارم
1 . اگر دادخواست تغیر خواسته به توافقی بدهیم آیا قاضی ما رو به مشاوره خانواده ارجاع میدهد با توجه به اینکه قبلا بنده وقتی دادخواست دادم جلسه های مشاوره در بهزیستی برگزار شد و عدم سازش حصول شد!!!؟
2. اگر زوجه پشیمان شود بعد از صدور حکم طلاق توافقی و به دفتر خانه نیاد جهت اجرای صیغه و طلاق توافقی آیا حکم طلاق توافقی رو خودم میتونم به تنهایی در دفترخانه ثبت کنم؟

پاسخ ها :

عدم حضور زوجه در دفترخانه برای طلاق طلاق