مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریزی وجه مزایده به دلیل شکایت طرف مقابل

باسلام بنده ملکی رو ده سال قبل سه دانگ ملکی رو به صورت قولنامه ای خریدا ری کردم پس ازده سال شریک بنده کل ملکو بدون درجریان بودن من فروخت ورفت من شکایت کردم درنهایت مال بصورت مزایده به فروش رفت الان 3ماهه فروخته شذه تازه خریدار کل بغدازمن اومده جلوی انتقالو گرفته ایامیتونه کاری بکنه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب نظر دادگاه محترم ملاک است