مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال

باسلام من و همسرم اختلاف پیدا کردیم پایشان در منزلی که برای ایشان خریدم زندگی میکنند بنده همزمان دو دادخواست ارایه دادم یکی در مورد عدم تمکین ودومی در مورد استرداد اثاثیه که خودم تهیه کردم با توجه به اینکه هنوز عدم تمکین ایشان تأیید نشده رسیدگی در مورد اموال منعی ندارد

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
چنانچه اثاثیه در منزل مشترک باشد ، این دادخواست شما در تعارض با الزام به تمکین می‌باشد و به ضرر شماست .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به اینکه تهیه مسکن و اثاث البیت با زوج است تاثیر گذار می باشد