مشاوره حقوقی رایگان - پلاک موتور سیکلت .

وقت بخیر.
موتور سیکلتی را بنگاه فروختم و خیلی دست به دست شد و من نمی‌توانستم شخص مورد نظر را پیدا کنم تا بگویم بیاید برای تعویض پلاک .
از این رو من درخواست توقیف به لحاظ عدم فک پلاک ماده 29 زدم .( به دلیل این که مشکلی برایم پیش نیاید با پلاک به نام خودم).
آیا بایستی از ماده ی دیگه ای استفاده می‌کردم یا خیر ؟
مثلا جایی خوانده ام که نوشته بود ،(الزام به فک پلاک )
من که نمی‌دانستم طرف کیست تا بتوانم الزامش کنم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشخصات خریدار را دارید می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید ابتدا تاریخچه پلاک را از طریق راهور در آورید و سپس با اعلام کد ملی آن شخص،اطلاعات وی را کسب و درخواست الزام به فک پلاک دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تاریخچه پلاک را از طریق پلیس راهور بگیرید و سپس با اعلام کد ملی آن شخص،اطلاعات وی را کسب و درخواست الزام به فک پلاک دهید