مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه زمین

با سلام خسته نباشید هفت سال پیش مادرم یک هکتار زمین کشاورزی از پدرم طی یک قولنامه خریداری کردند به قیمت پنجاه میلیون تومان،اما پولی به حساب پدرم واریز نکردند بلکه دو سه سرویس طلای سنگین داشتند که در قبال این زمین به پدرم دادند اما در قولنامه ذکر شده که پنجاه میلیون تومان مادرم نقدا به پدرم پرداخته الان بعد گذشت هفت هشت سال ایا پدرم میتونه ادعای کذب کنه که من پولی نگرفتم در حالی که ما سه خواهر شاهد دریافت طلاهای مادرم از جانب پدر در قبال پول زمین بودیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که پدرتان چنین ادعایی مطرح کرد می توانید به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شوید و شهادت دهید که پدرتان ثمن معامله را دریافت کرده است.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
پدر زیر قرارداد را امضا کردند و شما سه نفر هم شاهد تسلیم طلاها بودید ، لذا پدر برای اثبات ادعای خویش باید دلیل محکمه پسند داشته باشند که در فرض سوال شما منتفی است و مادر شما با مشکلی مواجه نخواهند شد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما میتواند چنین ادعایی کند ولی شهادت شما هم میتواند مانع موفقیت اودر دادگاه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرداخت ثمن را با شهادت شهود اثبات نمایید