مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به دلیل سختی کار

با سلام
همسر بنده در شرکتی مشغول به کار هست که بدلیل حجم کاری خیلی زیاد مجبور هست از ساعت 7.30 صبح تا 9 شب اضافه کار بمونه و الان نزدیک 2 ماه هست که وضعیت به همین منوال هست ایشون درخواست استعفا دادند ولی کارفرما سفته ها رو بهونه کرده و گفته تا انتهای قرارداد نمیتونه استعفا بده از اونجایی که حجم زیاد کاری باعث لطمه جسمانی و روحی به ایشون شده میشه از کارفرما شکایت کرد برای احقاق حق؟ راهکار مناسب در این زمینه چی هست؟ آیا قانون حقی برای کارگر در این زمینه قائل شده است؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله شما می توانید به صورت مکتوب درخواست استعفا و اخذ سفته را بنمایید و همچنین می توانید اظهار نامه هم ارسال دارید

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

طی اظهارنامه ای سفته ها را درخواست کنید که عودت دهد