مشاوره حقوقی رایگان - شكايت بابت فاكتور رسمی (فوری)

با سلام و عرض خسته نباشيد.
بنده دفتر چاپ و تبليغات دارم. سال پيش كارهای يک ارگان را گرفتم كه شرط همكاری آنها فاكتور رسمی و جواز چاپ و نشر بود. فاكتور رسمی رو خودم داشتم اما چون مورد دوم رو نداشتم با يكی از همكاران مطرح كرد و قبول كرد كه فاكتور را بدهد به من به شرطی كه كار در چاپخانه اش كار شود و ارزش افزوده ی فاكتور قبل از صدور و مهر و امضا شدن پرداخت شود با يك درصد بالاتر.
قبول كردم و تا الان صد و سه ميليون طی چندين فاكتور به آن ارگان داده ام.
چند هفته پيش مطلع شدم كه آن ارگان چهل و دو ميليون تومان پول به حساب اين شخص واريز كرده. ابتدا زد زير قضيه و گفت نريختن. وقتی اسناد پرداختی اون ارگان رو بهش نشون دادم گفت دستم خاليه و خرد خرد ميدم يه ماهه. تا الان هم ازش ده ميليون نقد و ده ميليون چك گرفتم. اما الان زده زيرش و ميگه نميدم بقيشو. الان من بيست و دو ميليون پول ميخوام ازش بابت فاكتور های پرداخت شده و حدود پنجاه تومن هم فاكتور هستش كه تا ماه آينده اون ارگان واريز ميكنه. سوالمو لطفا جواب بديد و يه وقتی بديد حضوری خدمت برسم. خيلی گرفتار شدم بخدا. ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
روی فاکتورهاش میتونید ازش شکایت کنید

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

در شورای حل اختلاف شکایت کنید