مشاوره حقوقی رایگان - افزایش ایستگاه آسانسور

باسلام و عرض ادب
ساکن طبقه پنجم از یک ساختمان مسکونی 9 واحده (طبقه اول تا چهارم دو واحدی و طبقه پنجم تک واحدی) هستم. ساختمان مذکور دارای آسانسور بوده ولی برای طبقه پنجم ایستگاه آسانسور تعبیه نشده، پس از مراجعه به شهرداری و همچنین نظام مهندسی ساختمان گفته شد که به لحاظ قوانین شهری و ضوابط نظام مهندسی اضافه کردن ایستگاه آسانسور برای طبقه پنجم آن ساختمان بلامانع است.
با اعلام آمادگی اینجانب برای اضافه نمودن ایستگاه آسانسور برای طبقه پنجم با هزینه خود، با وجود دریافت رضایت نامه کتبی از طرف 7 نفر از ساکنین ساختمان، یکی از ساکنین اعلام مخالفت و شکایت از این اقدام را نموده است.
با توجه به موارد مذکور امکان انجام این اقدام را دارم؟
باسپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر باید همه مالکین رضایت داشته باشند مگر اینکه در قرارداد شما چنین حقی برای شما وجود داشته باشد.