مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر آسانسور

با سلام و احترام
اینجانب مدیر یک مجتمع مسکونی 112 واحدی هستم که دارای 4 بلوک 9 طبقه میساشد که هر 4 بلوک به 2 آسانسور 8 نفره مجهز میباشد . در حال حاضر یکی از بلوکهای مجتمع یکی از آسانسورها خراب شده و هزینه سنگینی برای تعمیرات میبایست پرداخت شود در این بلوک 28 واحد مسکونی ساکن میباشند که تعدادی حاضر به پرداخت هزینه تعمیرات میباشند و مابقی تاکنون میل و رغبتی علارغم درخواست کتبی جهت پرداخت هزینه تعمیرات نشان نداده اند و همگی در حال حاضر از یک آسانسور استفاده میکنند و خرابی این آسانسور نیز افزایش یافته . لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقدامی میتوانیم جهت اخذ هزینه تعمیر آسانسور انجام دهیم .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شمابه عنوان مدیر ساختمان اظهار نامه برای این افراد بفرستید و که در حکم سند لازم الاجراست و بر اساس ان میتوانید هزینه ها رو دریافت کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،ابتدا اظهار نامه جهت پرداخت تنظیم نمایید.در صورت عدم پرداخت اقدام به ارائه دادخواست مطالبه وجه نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه شرکا در پرداخت هزینه مشاعات مسئولیت دارند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهار نامه برای آن افراد ارسال کنید و در صورت عدم پرداخت به ضمیمه اظهارنامه و فاکتور و فیش هزینه های انجام شده دادخواست مطالبه وجه دهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اظهارنامه برای آن افراد ارسال کنید و آسانسور را با هزینه افرادی که موافق تعمیر میباشند درست کنید و بر علیه کسانی که مشارکت در تعمیر نداشته اند دادخواست مطالبه وجه ارائه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بدوا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همه شرکا در پرداخت هزینه مشاعات مسئولیت دارند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

همه مالکین و تصرفی باید هزینه تعمیرات و تجهیزات مشاعات را پرداخت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا اظهارنامه و بعد دادخواست مطالبه وجه پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در مورد تعمیرات اسانسور ، ابتدا یک صورتجلسه تنظیم نمایید و به امضا اکثریت مالکان برسانید و سپس برای مخالفان تعمیر اسانسور ، اظهارنامه ارسال نمایید و بعد باید در شورا از اشخاصی که هزینه اسانسور را پرداخت نمی‌نمایند شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید