مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت و سلب آسایش عمومی از طریق عربده کشی و توهین و فحاشی در ملا عام

همسایه مجاور ملک اینجانب بر اثر ساخت و سازی که انجام داده است به ملک بنده خساراتی وارد کرده است و پس از این که به ایشان این مساله را اطلاع دادیم ، گفت که چرا با شهرداری تماس گرفته ایم و تخلف او را گزارش کرده ایم و ایشان بدون هیچ دلیل خاصی در کوچه و در ملاء عام شروع به عربده کشی و توهین و تهدید و فحاشی کرد و شهود و فیلم این ماجرا موجود است.
1- آیا مزاحمت و سلب آسایش ایشان جنبه عمومی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- آیا عنوانی که برای این سوال نوشته ام ، برای موضوع شکوائیه مناسب است؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در خصوص خسارت هست که با تامین دلیل و دادخواست مطالبه خسارت اقدام بفرمایید
در خصوص توهین و فحاشی و ایجاد مزاحمت هم از طریق دادگاه کیفری اقدام کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است بدوا دستور موقت بگیزید
و سپس مانع اقدامات خلاف وی شوید و
بعد از بابت ارتکاب اعمال مجرمانه وی شکایت کنید
ودر نهایت دادخواست مطالبه خسارات و ضرر و زیان وهلی وارده را بدهید تا حکم صادر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین فحاشی شکایت کنید.
در خصوص خسارت به ملک شما می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی بعد از کارشناسی و تایید خسارت می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام رفتارها و استفاده از کلمات همسایه شما جرم است با توجه به کلماتی که به کار برد مجازات نیز متغیر است گاهی برای بعضی از کلمات مجازات جزای نقدی در نظر گرفته می‌شود و برای به کار بردن بعضی از کلمات حد قصر یعنی شلاق در نظر گرفته می شود شما برای تمام مواردی که ذکر کردید می توانید وکیل گرفته و اقدام به شکایت نماید