مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت همسایه

باسلام وعرض ادب.در یکی از روستاهای شهرستان اقلید زندگی میکنم که تعدادی گوسفند دارم که وقتی چه صبح و غروب گوسفندانم از زیر زمین کشاورزی خودم درحال رفت و آمد هستن طرف مقابلم که معلم نیزهست بایک چوب دستی حمله ور میشه به طرف چوپانم وگوسفندانم وشروع میکنه به سر و صدا و توهین و تهدید من وچوپانم.در صورتی که زمین کشاورزی ازخودم و شریکانم میباشد وحتی راهی که گوسفندانم از آن رفت و آمد می‌کنند کنار زمین کشاورزی خودم هست. باید چی کار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام توهین،تهدید وایجاد مزاحمت شاکی وپیگیری کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن اماره ودلایل شکایت کیفری مطرح کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

به اتهام ایجاد مزاحمت با داشتن دو نفر شاهد ماجرا از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادسرا شکایت کنید ازش

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

ابتدا از طریق شورا و دهیاری یا پاسگاه طرف را برای فهم مشکلش خبر کنید