مشاوره حقوقی رایگان - غبن در معامله

اگر شخصی معامله ای انجام دهد و بعد از چند ماه نسبت به قیمت جنس شک کند و درخواست تامین دلیل بدهد و بعد از تامین دلیل بفهمد دچار تفاوت قیمت زیادی شده و مبلغی دوبرابر واقعی پرداخت کرده میتواند به عنوان غبن فاحش شکایت نماید

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر اختیار فسخ به جهت غبن در معامله ساقط نشده باشد امکان فسخ معامله برای شما امکان پذیر است البته به باتوجه اینکه خیار غبن بعد از علم به ان فوری است

یک وکیل

باید متن مبایعه نامه مطالعه گردد تا مشخص شود شما چنین اختیاری دارید یا خیر