مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد اینکه سرم کلاه گذاشتن ایا میتونم مقوم بگیرم

سلام من گیر سه نفر افتادم با کمک هم 6سال پیش ملکی به من فروختن معادل 700میلیون تومن نقد بابت خرید کارخانه بسته بندی مواد خوراکی که قراردادی با من نوشتن که سلب اختیارم میکرد بعد فهمیدم قیمتش خیلی کمتره ولی قانونا نمی تونستم شکایت کنم با کلی خواهش و تمنا به جاش زمین به من داد توش قید کرد معادل 700میلیون درحالیکه قیمتش بازم 200میلیون نبود تمام اسناد موجوده. در حال حاضر زمین سند دار شده وای نداره و دارن مجوز ساخت وساز میگیره این مدت من خیلی اذیت شدم واز نظر روحی افسردگی شدید شدم ایا میتونم ازشون شکایت کنم خیلی منو اذیت کردن یکی از اونا به زور اون موقع 10میلیون تومن از من گرفت اونیکه تو بنگاه بود این قرارداد و نوشت یعنی کاملا منو گیر اوردن و هرچی داشتم و از من گرفتن هنوزم نتونستم زمینارو بفروشم واز نظر مالی خیلی شرایط بدی برام بوجود اومد می تونین به من کمک کنین ازشون شکایت کنم زمینا توی تنگه واشی نزدیک فیروزکوه هستش میدونم محل کار این آقا کجاست

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس مستندات و مدارک و مفاد قرارداد امکان شکایت هست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر زودتر اقدام می کردید از خیار غبن برای فسخ معامله می توانستید استفاده کنید ولی الان با گذشت این همه زمان امکان پذیر نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد و شروط قراردادی بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دشوار است نتیجه ای حاصل شود
با این وجود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به مدارک ومستندات دارد ولیکن با توجه به گذشت شش سال کار مشکل بنظر میرسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و