مشاوره حقوقی رایگان - هزینه شارژ مجتمع تجاری

سلام و وقت بخیر
یه سوال و راهنمایی میخواستم.
ما یه پاساژی داریم که 3 طبقه هستش
شامل 2 پله برقی ، یک اسانسور و پله مشترک و سرویس بهداشتی
و هرماه هم شارژ پرداخت میکنیم برای نضافت و اینچیزها
اما نظافت به درستی انجام نمیشه هم راه رو ها پر از گردو خاک و هم سرویس بهداشتی کثیف و مدیر ساختمان هم هر دفعه بهانه هایی رو میاره
میخواستم بپرسم میشه کاری کرد که مدیریت یک طبقه رو بدست بگیریم و برای طبقات دیگه خودشون بدونن چیکار میکنن؟؟
و این که اگه میشه مدیریت یک طبقه رو گرفت شامل مدیریت برای چه کارهایی میشه؟
مثلا نضافت و راه رو برق و چه چیز های دیگه
مثلا خرابی پله برقی هم شامل مدیریت هر طبقه میشه؟؟یه توضیح کلی بیزحمت بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مجمع تشکیل بدید و مدیر را عزل کنید و مدیر یا هیات مدیره دیگری انتخاب کنید.
موضوع مورد نظر شما در صورت موافقت همه مالکین ممکن است

پرسشگر :

اینطور که میگن باید حتما یکی از مالکین مدیر بشه.
و بیشتر مالکین حضور ندارن در پاساژ و کسبه پاساژ نیستند. و بیشتر کسبه ها مستاجر هستن.ایا امکان این هست بین مستاجرین پاساژ مدیر انتخاب بشه؟؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع مورد نظر شما در صورت موافقت همه مالکین ممکن است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است با موافقت مالکین این امکان وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت نیاز به توافق و همکاری سایرین دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در این خصوص جلسه ای تشکیل یا مدیر را عزل و یا پیشنهاد خود را به رای گیری بگذارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موضوع را در جلسه مجتمع درمیان بگذارید و نظر حاضرین را بر اساس اکثریت آرا جویا شوید و اگر به نتیجه نرسید می توانید علیه مدیریت ساختمان دادخواست دهید