مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت علیه همسایه برای خودروی پارک شده

شبی که ما مهمانی داشتیم و ماشینش رو داخل پارکینگ آورده ، هنگام خروج به ماشین عقبی برخورد کرده و ماشین همسایه دچار خسارت شده، فرد راننده رفته و گردن نمیگیره، پارکینگ دوربین نداره و پارکینگی هم که به مهمان داده شده به نام ما نبوده، آیا زیان دیده بر علیه ما میتونه شکایت کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند بر علیه راننده مقصر طرح دعوا کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر یاید به طرفیت راننده مقصر اقدام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه راننده طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد