مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش

سلام من دو سال پیش حدود 200تا مانتو به یک فروشگاه به صورت امانی دادم تا بعد از فروش مانتو ها پولشو بهم بده بعد از دوماه همه مانتو هارو فروخت ولی فقط نصف پولشونو داد بقیشو میگه ندارم و نمیدم پنج ملیون تومان دیگه مونده ولی
نمیده میخوام شکایت کنم ولی نمیدونم فاکتورام به درد میخورن یا نه چون بلد نبودم فاکتور بنویسم خود فروشنده فاکتورو نوشت
با خط خودش به جای فروشگاه:یا صورت حساب: اسم خودشو نوشت و اون قسمتی که نوشته توسط:اسم منو نوشت بعد نوع کالا وقیمت کالا و بعد نوشت به صورت امانی میباشد و امضا کرد تاریخ هم نوشت به نظرتون با این فاکتور میتونم شکایت کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید