مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده ای

سلام. من اتباع افغان هستم برای وسیله خریدن مثل موتور و ماشین به مشکل میخوریم و به این دلیل باید بریم دنبال وسیله مزایده. من میخوام موتور ns مزایده بگیرم . و کسی هم نیست که ازش راهنمایی بخوام من رو راهنمایی کنه لطفا شما بفرماید که من میتونم موتور مزایده بگیرم یا خیر و اگه بتونم بگیرم موتور مزایده برگه مزایده موتور کافی هست برای من که یک وقت بره پارکینگ یا مامور بگیره میتونم آزاد کنم یا خیر؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ...

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
مراحل مزایده با سالیان گذشته متفاوت هست و به صورت سیستمی انجام می شود لذا در صورتیکه اتباع خارجی غیر مجاز باشید امکان ثبت الکترونیک و شرکت در مزایده را ندارید. در مورد بخش دوم سوال هم موتورهایی که اوراقی تشخیص شوند در همان محل بریده می شوند و موتورهایی که قابل تعویض پلاک باشند در زمان برگزاری مزایده اعلام می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک حمله توافقی سرما پیشنهاد بر عدم خرید است