مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص روابط کار

با سلام
کارگری هستم که از کار اخراج شدم و حکم بازگشت به کار برای بنده صادر گردید و کارفرما با دادن مبلغ پولی رضایت بنده را بصورت کتبی گرفت و در پرونده گذاشت با توجه به اینکه کلیه اضافه کاری های سالهای گذشته را پرداخت نکرده بود که پس از شکایت مجدد من از کارفرما اداره کار حکم داد که با توجه به رضایت دادن، کارگر دیگر حق شکایت ندارد و دادخواست من رد شد.
لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتوانم از کارفرمای خود مجدد شکایت کنم و حقو حقوق باقی مانده خود را دریافت کنم. با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مجددان در خصوص حق و حقوق باقی مانده شکاست کنید نسبت به آنکه رضایت ندادی.