مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای کارگر

با عرض سلام خدمت عزیزان گرامی. من در یک شرکت به مدت چهارده سال مشغول به کار هستم که دو سال اول رو بیمه برای من رد نکردند و دوازده سال بعدی رو برای من بیمه رد کردند. شغل من نگهبان شب است ولی با من هر سه ما یک بار قراداد با عنوان کارگر ساده میبندند و مزایا و حقوقی که برای نگهبانی است به من نمی دهند. چند بار هم این را به کارفرما گفتیم ولی ایشان در جواب به ما میگفتند که حقوق و مزایا هر نگهبانی با کارگر ساده یکی است و چون اطلاعی درباره قانون کار نداشتم حرف ایشان را میپذیرفتم. تا این که چند وقت پیش از طریق اینترنت و تحقیق درباره قانون کار متوجه شدم که خیلی از حق و حقوق ما پرداخت نمیشود. میخواستم بپرسم که اگر من از کارفرما شکایت کنم و ثابت کنم که نگهبان شب بودم میتوانم حق و حقوق این چند سال مانند اضافه کاری و شب کاری را از کارفرما بگیرم در ضمن من در این شرکت قراردادی هستم و در این چند سال هم آخر هر سال با من تسویه میکردند ولی دوازده سال پشت سر هم در این شرکت برایم بیمه رد کرده اند. ممنون میشوم اگر من رو راهنمایی کنید، با تشکر و سپاس فراوان از شما عزیزان

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
کار در شب حقوق و مزایای بیشتر از کار در روز دارد.
بله به همه حقوق و مزایای خود می‌رسید و آن دو سال اول را هم برای شما یا بیمه رد می‌شود و یا حق بیمه به شما پرداخت می‌شود.