مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول پیش

با سلام
سوال بنده در مورد میزان مبلغی هست که صاحب ملک اداری میتونه بعد از بلند شدن مستاجر نگه داره
بنده 200 میلیون پول پیش دست مالک دارم، چقدرش رو قانونا میتونن نگه دارن؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب همانطور که از قرارداد پیداست نوشته شده مبلغ قرض الحسنه مالک نمی‌تواند مبلغی از مستاجر را نزد خود نگاه دارد همینطور مستاجر نمی تواند بابت هزینه هایی که در ملک کرده اجاره مالک کم کند هر یک از طرفین اگر برای خود حقی قائل هستند می بایست جدا از دعوای مجرم و مستاجر ادعای خود را اثبات و شکایت خود را پیگیری کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبلغ اجاره بها را ماهیانه پرداخت کرده اید و در هنگام تخلیه خسارتی به ملک وارد نشد باشد تمام مبلغ پیش یا ودیعه به شما باید برگردانده شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا با تخلیه باید کل مبلغ مسترد گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همزمان با تخلیه باید وجه پرداخت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا به میزان هزینه‌های شارژ آب و گاز و برق بایستی نگهداری نماید و لاغیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نهایت مبلغی که می‌تونه نگهداره به اندازه پول قبض آب و برق و... است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر. مالک نمی‌تواند مبلغی که مستاجر بابت پول پیش خانه پرداخت نموده را نزد خود نگه دارد و با تخلیه باید کل مبلغ مسترد گردد. نهايتا به میزان هزینه‌های شارژ آب و برق و گاز بایستی نگهداری نماید نه بيشتر.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هیچی مگر به میزان خسارات وارده به ملک و امور معوقه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هیچ مبلغی لکن بستگي به مفاد قرارداد دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا مبلغی نمیتواند نگه دارد ولی عرفا اینکار انجام میشود و بسته به عرف هر شهری و میزان اجاره دارد