مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پیش مغازه توسط مالک

سلام، مغازه رو سر موعد و پایان قرارداد تخلیه کردیم و کلید را به مالک دادیم ،کلیه تصویه حساب‌های لازم رو هم انجام دادیم حتی عوارض نوسازی رو هم ما پرداخت کردیم . الان یک ماه از تحویل کلید گذشته و مالک پول پیش مغازه رو به بهانه های مختلف پس نمیده و اینکه دیوار پوشه‌ای مغازه رو که ما نصب کردیم مالک اجازه کندن اونها رو بما نمیده . در ضمن شش ماه پیش مالک اجاره نانه رو از ما گرفت برد و نیاورده و الان میگه که خودتون گمش کردین . والا گرفتارمون کرده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید دادخواست بدهید خسارت خود را نیز مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید اگر نتیجه نداد دادخواست مطالبه وجه رهن الاجاره دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست مطالبه وجه ودیعه و همینطور در درخواست خسارات بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از املاک یک نسخه از قرارداد را بگیرید و دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر مطالبه رهن مغازه برای موجر ارسال نمایید
و چون شما اجاره نامه را گم کرده اید شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد اجاره و مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را مطرح نمایید
و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه ودیعه را بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا در خصوص تخلیه مغازه از طریق دفاتر خدمات قضایی از شورای حل اختلاف محل درخواست تامین دلیل نمایید ، سپس با مدارک پرداختی خود دادخواست مطالبه وجه را به دادگاه تقدیم نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به استناد قرارداد منعقد شده فی ما بین خود و مالک ، ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه با موضوع استرداد وجه ودیعه کنید ‌ . در صورتی که مالک هیچ اقدام سود مندی را به انجام نرساند ، شما می توانید دادخواست مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام حق مطالبه وجه برای شما محفوظ است دیوارپوش هم اگر دادخواست صحیح و کامل داده شود قابل استرداد است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
از طریق بنگاه املاکی که قولنامه نوشتید رونوشت بگیرید ..یا با شهادت شهود و فیش های واریزی به عنوان اجاره و فیش واریزی به عنوان رهن میتوان اون را ثابت کرد باید مطالبه پول رهن را بنمایید و در مورد دیوار پوشه ای نمودن اگر با اجازه وی و اذن مالک و توافق بوده میتوانید هزینه ان را دریافت کنید در غیر اینصورت فقط میتوانید ان را بکنید بدون خسارت به دیوار ان هم زمانی که ملک در تصرف قانونی شما بوده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این مورد، شما می‌توانید با ارائه مدارک و اطلاعات مربوطه به وکیل خود درخواست کمک کنید. وکیل شما می‌تواند با مالک مغازه تماس بگیرد و به او توضیح دهد که در صورت عدم پرداخت پول پیش مغازه، شما به دادگاه مراجعه خواهید کرد.

در صورتی که مالک مغازه همچنان به پرداخت پول پیش مغازه اقدام نکرده، شما می‌توانید به دادگاه مراجعه کنید و درخواست خود را برای دریافت پول پیش مغازه بر اساس توافق قبلی ارائه دهید. در این مورد، مدارکی مانند قرارداد اجاره، رسیدهای پرداختی و بیل های خرید مواد و لوازم مورد نیاز برای نوسازی مغازه به دادگاه ارائه داده می‌شود.

در مورد دیوار پوش مغازه هم، اگر شما قبل از نصب آن با مالک مغازه توافق کرده‌اید، می‌توانید با ارائه مدارک مربوطه به دادگاه مراجعه کنید و درخواست خود را برای حفظ حقوق خود بر اساس توافق قبلی ارائه دهید.

در مورد اجاره نامه، در صورتی که شما دلیلی برای اثبات پرداخت اجاره دارید، می‌توانید با ارائه مدارک مربوطه به دادگاه مراجعه کنید و درخواست خود را برای دریافت حقوق خود ارائه دهید.

در هر صورت، پیشنهاد می‌کنم که در این مورد با یک مشاور حقوقی مشورت کنید تا درباره حقوق شما و راهکارهای حل این مشکل به شما کمک کند.