مشاوره حقوقی رایگان - سود شرکت

با سلام و خسته نباشید در شرکت های سهامی خاص که به دلیل اختلاف بین سهامداران و هیئت مدیره در رابطه با مبلغ سود چند ساله موضوع را از طریق دادگاه پیگیری کردیم و قاضی به کارشناس حسابداری ارجاع داده حالا سوال اینجاس که با نظر کارشناس بدوی قاضی میتواند حکم صادر کند و اینکه این حکم قطعی است یا قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر میباشد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. قاضی با توجه به جمع جهات از رای صادر میکند و از علم خود, مدارک ارائه شده از سوی طرفین دعوا و نظرات کارشناسی استفاده میکند. بعد از اعلام نظر کارشناسی چنانچه مورد اعتراض شما باشد می توانید به نظر اعتراض نمایید و قاضی هیات کارشناسی 3 نفر تعیین خواهد کرد که دوباره کارشناسی نمایند. بعد از صدور حکم توسط قاضی نیز طرفین میتوانند تا 20 ورز بعد از ابلاغ رای اعتراض نمایند و رونده در دادگاه تجدیدنظر بررسی خواهد شد

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام در تایید فرمایش همکار محترمه نظریه کارشناسی بعدز ابلاغ به طرفین از تاریخ ابلاغ به هر یک از متداععین قابل اعتراض و اظهار هر گونه مطالب بنحو اثباتی و نفیی است و در هر حال ارجاع به کارشناس و حق اعتراض بدان از اصول مسلم حق دادخواهی است و بنا به تشخیص قاضی رسیدگی کننده ارجاع آن به هیات کارشناسی تا 7 نفر بسته به موضوع امکانپذیر میباشد و بعدز حصول وثوق در مورد اجماع اکثریت نظر کارشناسی رای مستدل بر نظریه کارشناس مورد اصدار قرار میگیرد و در مواردی که قانون حق تجدید نظر خواهی را پیش بینی نماید رای دادگاه قابل تجدید نظر و یا فرجام است که عموما نطریه اکثریت مناط اعتبار خواهد بود.