مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام من با زن عمو خودم یک مغازه لباس فروشی باز کردیم که قرار شد بنده 30 میلیون پول بدم در عوض کار و فروش با اون باشه ولی یک روز به این نتیجه رسیدیم که برای دو نفر نمیصرفه حالا پول رو جنس ریخته تو مغازه و نداره که بده ایا سود باید بگیرم یا حرام هست از یه طرف من پولمو از دست دادم و گفته که قرعه کشی خونگی داره به مبلغ 25 میلیون هر وقت در اومد مال تو حالا 16 ماه که در نیومده قرعه کشی چهار ساله است شاید 4 سال دیگه در بیاد میخواستم ببینم نباید تا قرعه کشیش در بیاد سود پول رو بده و اصلا حلال هست یا نه ممنون

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
توصیه میکنم به شراکت خود تا زمان پرداخت پول ادامه بدهید.
در غیر این صورت پرداخت سود حرام می باشد ولیکن انصاف حکم میکند که ایشان تفاوت ارزش پول (تورم) به نرخ بانک مرکزی را به شما پرداخت نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شرعا مشکل دارد
اما عرفا باید به شما مبالغی را به دلخواه دهند