مشاوره حقوقی رایگان - فروش کالای دست دوم بجای اکبند

سلام شخصی به همراه خانمش به مغازه بنده مراجعه و دو عدد ضبط ماشین آکبند بمن فروختند بعد از رفتنش متوجه شدم ضبط دست دوم و خراب هست شماره پلاک ماشین رو هم دارم پول رو هم کارت به کارت کردم چگونه و از کجا شکایت کنم دادگاه یا شورای حل اختلاف مراجعه کنم ممنونم که وقت میذارین و راهنمایی میکنین.سپاسگذارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جرم را در دادسرا و دادخواست حقوقی را بسته به مبلغ درشورا یا دادگاه مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و بعد از دریافت پیامک از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و وقت بخیر شما می تونید تحت عنوان کلاهبرداری شکواییه خودتون رو از طریق دفاتر الکترونیک قضایی طرح نمایید همچنین می توانید تمام کار را به وکیل بسپارید