مشاوره حقوقی رایگان - نصب جنس تعمیری و دست دوم بجای جنس نو

سلام
بنده سال گذشته یک عدد کولر اسپلیت به تعمیرکار دادم برای تعویض موتور نو. بعد از یک ماه کولر را دادن بعد که آوردم نصب کنم، نصاب چک کرد و گفت موتور دست دوم و تعمیری کار گذاشتن. به تعمیر کار زنگ ردم و موضوع را اطلاع دادم. عذر خواهی کرد و گفت شاگردم این کار را کرده. شما استفاده بکن من تا 5 سال تضمین می کنم. البته 1.200.00 هزار تومان دادم نصاب تا نصب و گازگیری کرد.
امسال دوباره کولر باد گرم می داد. تعمیر کار جدید آوردم گفتن گازش خالی شده یعنی موتور نشتی داشته. 3200.000 هزار تومان دادم گاز گیری کردم، چند روزی با خمک داشت. سه روز پیش دوبار باد کولر گرم شد. یک تعمیر دیگه آوردم چک کردن گفتن موتور کولر سوخته است. الان کار قانونی که من باید انجام بدم چیه؟ به چه ماده قانونی استناد کنم؟ حکم این کار خلاف قانون چیه؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس دلایل مدارک موجود و فاکتورها می‌توانید دادخواست مطالبه حقوقی دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد