مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام و عرض ادب، من روابط زیادی داشتم ک منجر به از بین بردن بکارت طرف مقابل شده البته با رضایت کامل طرف مقابل اما این آخری با دختری آشنا شدم ک ب اصرار بیش از حد اون بکارتشو از بین بردم و چندوقتیه ک رابطه ب سرانجام رسیده، سوال اینجاس اگر شکایت کنه مجبور ب ازدواج میشم؟
و اینکه پیام ب شیوه آنلاین در نرم افزار
از ارزش و اثبات چیزی برخوردار هست یا ن؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر .رابطه مجازی مصداق رابطه نامشروع تلقی نمی گردد مگر در کنار سایر ادله ارتباط وپارگی بکارت اثبات گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله این اظهارات شما در سایت خود معرف اعمال و ارتکاب اعمال مجرمانه مستوجب تعزیر است و رضایت طرفین در رابطه نامشروع بی تاثیر است اینجا کشور جمهوری اسلامی است نه امریکا که رضایت طرفین موجب مباح شدن رابطه نامشروع و زنای غیر محصنه طرفین گردد در ضمن بله اگر این یا هر کدام از دختر خانم های مربوطه شکایت کنند به طور جدی رسیدگی و مجازات خواهید شد علاوه بر ان میتوانند ارش البکاره مربوطه و مابالتفات مهر المسمی یک دختر و یک ثبیه را هم از شما بگیرند و ....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجبور به ازدواج خیر اما عواقب کیفری دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازدواج اجباری در قانون نداریم اگر شکایت کند و اثبات شود هر دوی شما محکوم به زنا و رابطه نامشروع میشوید و مجازاتش شلاق است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی و گفتگو طرفین و بیشتر دارد در صورت نیاز میتوانید از طریق مشاوره استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار طرف مقابل نمی تواند رابطه جنسی را اثبات کند،
در صورت اثبات نیز اگر معلوم شود که با رضایت دختر بوده مشکل خاصی پیش نمیاد و خود دختر نیز به مجازات رابطه نامشروع محکوم خواهد شد.
توضیحات شما در خصوص سوال دوم واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات زنا هردو به شلاق محکوم میشوید

پرسشگر :

سپاس از وقتی ک گذاشتید و انتقاد میکنم از وکیلی ک شیوه پاسخ تندی رو دارد،این طرز برخورد بیشتر موجب ترس مخاطبانتان می‌باشد اگر سوالی به صورت مجازی مطرح میشود صرفا جهت فضای امنی ک موجود می‌باشد در چارچوب ادب و کرامت بیان میشود وگرنه این پرسش فاقد هرگونه ارزش حقوقی و جنبه اعتراف به جرم را دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رابطه نامشروع به اثبات برسد هر دو شما مجازات خواهید شد