مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی

با سلام. من فرزند ایثارگر بیش از 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه هستم. 8 ساله کارمند قراردادی شهرداری هستم و سمت مدیریتی دارم. خواستم بدونم میتونم از تبصره یک بند ذ ماده 87 برنامه توسعه ششم برای تبدیل وضعیتم استفاده کنم ؟ رای مثبت میگیرم؟ با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عدالت اداری این موضوع را رد کرد و رای منفی داد