مشاوره حقوقی رایگان - شهادت مادر و مادر بزرگ

سلام.بنده به همراه مادر و مادربزرگ و فرزند خود در حال پیاده روی بودیم که اتفاقی با مادر همسر بنده روبرو شدیم و ایشان بخاطر قهر دخترشان به یک باره شروع به فحاشی به بنده نمودند و من را تهدید به قتل و سلب اسایش برای ادامه زندگی در ان محل نمودند.حالا بنده قصد شکایت از ایشان را دارم و دادگاه از من خواسته که شاهد معرفی کنم.آیا شهادت مادر و مادربزرگ بنده که همراهم بودند مورد قبول است یا به واسطه فامیلی مورد قبول نیستند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،اما امکان شکایت با شهادت شهود است ایرادی ندارد از اقوام باشند