مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

مادرم بیش از یک سال پیش فوت کرده اند و از ایشان یک واحد آپارتمان و دو عدد فیش مکه تمتع و عمره و همینطور چندین سپرده بانکی و مقداری زیادی طلا و بیمه عمر و ... باقی مانده که تمامی مدارک آنها و اسناد هویتی مادرم در دست تنها خواهرم است و آنها رو تحت هیچ شرایطی تحویل نمیدهد جهت تقسیم ترکه و فروش ملک و ....
گواهی انحصار وراثت صادر شده و نسبت سهم ارث مشخص شده است. برای بهره برداری از ملک دو بار ابلاغیه قضایی برای خواهرم فرستادم که اسناد را تحویل و نسبت به تقسیم اقدام کند ولی هر دوبار بی توجهی کرده و اقدامی نکرده است. چطور میتوانم نسبت به فیش های مکه و بیمه عمر و آپارتمان اقدام کنم. ظاهرا چون برای طلاها مدرکی ندارم نمیتوانم مطالبه کنم. لطفا راهنمایی کنید؟
لازم به ذکر است مادرم مطلقه و دارای دو فرزند پسر و دیگری دختر است.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دادخواست تقسیم ترکه دردادگاه مطرح کنید وادله ای که دارید راهم پیوست دادخواست کنید وازدادگاه درخواست استعلام از اداره ثبت وادارات مزبور درخصوص شناسایی اموال متوفی ازدادگاه نمایید البته قبل از طرح دعوای تقسیم ترکه می توانید ازشورای حل اختلاف هم درخواست تحریر ترکه کنید وبعد دعوای تقسیم ترکه رادردادگاه مطرح کنید