مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم ارث بعد از انحصار وراثت به یکی از اعضای اعضای خانواده

آیا میشود یکی از وراث که همسرش درخواست طلاق داده سهم الارث را به یکی دیگر از اعضای خانواده بفروشد؟؟
و آیا در هنگام این انتقال نیازی به امضای بقیه وراث هست؟؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگر انحصار وراثت صورت گرفته باشد و قدر السهم وارث از ماترک مشخص باشد می تواند سهم خود را بفروشد اما عنایت داشته باشید که در مورد اموال غیرمنقول وقتی ملکی غیرقابل تقسیم به چند نفر ارث می رسد و همه ورثه در آن ملک سهیم می شوند آن ملک حالت مشاع پیدا می کند و هیچکدام از شرکا نمی توانند بدون اذن سایر ورثه که در آنجا سهم دارند ملک را تصرف کنند.به بیان ساده تر فروش مال مشاع نیاز به رضایت سایر شرکا ندارد و هر کس روی کاغذ می تواند سهمش را بفروشد ولی تصرف مال مشاع نیازمند اذن سایر شرکاست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند بفروشد ونیاز به اذن سایرین ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله هر یک از وراث می تواند سهم خود را انتقال دهد و نیازی به امضای سایر وراث نیست .
تقسیم نامه تنظیم کنید و بعد از مشخص شدن سهم خود می توانید انتقال دهید.